Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Επίσκεψη στην Αμμόχωστο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Αμμοχώστου




Στα πλαίσια της μεγάλης αντικατοχικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Αυγούστου 2011 στην Αμμόχωστο, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής επισκέφθηκε με δικά του έξοδα την Κύπρο, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Αμμοχώστου κ. Αλέξη Γαλανού.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μεταξύ άλλων περιλάμβανε πορεία από την εκκλησία του Αγ. Μόδεστου προς το οδόφραγμα της Δερύνειας, 300 μέτρα από τα τούρκικα φυλάκια, όπου άρχισε με την τήρηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ηρώων της τουρκικής εισβολής του 1974, αλλά και των 13 θυμάτων της πρόσφατης τραγωδίας στο Μαρί.
Ακολούθως, στο πολιτιστικό κέντρο Αμμοχώστου συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια.
Η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου έκλεισε με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφανής εταιρεία. Χαρακτηριστικά της αφανούς εταιρείας.
Έλλειψη ευθύνης του αφανούς εταίρου για τα χρέη του εμφανούς υπό την ιδιότητά του ως διαχειριστή της εταιρείας.
• Η αφανής εταιρία προσομοιάζει με την ομόρρυθμη εταιρία που δεν έχει υποβληθεί στις προβλεπόμενες διατυπώσεις της δημοσιότητας
Αυτή η περίπτωση είναι ο κύριος λόγος αποβολής των αιρετών από την καρεκλά τους ,μόλις το μάθει ο δήμαρχος εκτός αν συμμετέχει και ο ίδιος διότι το έχουμε δει και αυτό στο παρελθόν).
Η σύσταση της μπορεί να είναι με εμφανή εταίρο κάποιον προμηθευτή η σε ακόμα πιο αισχρή περίπτωση κάποια εταιρεία παροχής υπηρεσιών όπως περισυλλογής απορριμμάτων , ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ η καυσόξυλων ( ναι έχει γίνει και αυτό στο παρελθόν; ) και γενικά αντικειμένων που κανένας δεν τα θέλει και αισθάνεται υποχρεωμένος αν τα μαζέψει κάποιος υπεύθυνος .

Τότε ο Δήμαρχος ( αν είναι ΣΩΣΤΟΣ) αποβάλει τον ΓΗΓΕΝΗ - ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΙΤΗ μην υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος .
Στέλνοντας τον έτσι σε ξαπλώστρες να βλέπει την ανατολή του Ηλίου παρέα με άλλους απερχόμενους ιδίας πάστας .

Αυτός και ο λόγος που οι ξαπλώστρες είναι γεμάτες στο νοτιοανατολικό άκρο του νησιού πέραν των μονίμων θέσεων των βαστάζων ( αυτών που κρατάνε την πετσέτα ) και των γλυψαδόρων ( αυτών που συνεχίζουν να γλύφουν έστω και αν η Καρυδιά έχει πέσει ).